Het gezegde  “practice what you preach” ligt bij COSI commerciële training na aan het hart. Succes bereik je niet door te zeggen dat je iets doet, maar door het daadwerkelijk te doen. De commerciële trainingen van COSI zijn praktisch ingestoken. Het succes van de training ligt in de wijze van uitvoering. Wij vinden dan ook fijn om te horen hoe onze klanten onze commerciële trainingen ervaren. Hieronder vindt u aanbevelingen van enkele tevreden klanten:

 


“Bedankt voor de training Commercial Attitude en Sales Process Control. Wat je vooraf vertelde en beloofde heb je waar gemaakt. De training bevestigde voor ons dat verkoop een leuk en serieus vak is, en dat mensen bij mensen kopen die eerlijk en oprecht zijn.

 

Jou inzet en drive, is benoemenswaardig. Ook omdat je zelf met je “voeten in de modder hebt gestaan” schepte een band en waren vele praktische voorbeelden herkenbaar.

 

Met name het stellen van de juiste vragen in een verkoopgesprek, luisteren, jezelf blijven en de doelstelling niet te vergeten, geeft meer vertrouwen bij toekomstige verkoopgesprekken.

 

Iedere deelnemer aan de training zal nu voor zichzelf een plan moeten opstellen om de theoretische kennis in de praktijk te brengen, bij sommige zijn de resultaten al merkbaar. Met name aan de reacties van klanten kun je zien dat je onderscheidend bent ten opzichte van andere verkopers.

 

Wij raden iedere verkooporganisatie, in welke branche dan ook aan om deze training te volgen, mocht er een vervolg op deze training komen, die wellicht nog dieper op de details ingaat dan houden we ons aanbevolen.”

 

Patrick Snijders, Sales / Export manager, Snijders Scientific BV

 


 

“Ik ben Ruud van der Stelt, eigenaar van LabAgency Benelux BV. Handelsonderneming in laboratorium instrumenten. Tot 2 jaar geleden dacht ik met 20 jaar sales-ervaring op zak, dat niemand mij iets kon vertellen hoe je moest verkopen.

 

De verkooptraingen in het verleden hebben niets nieuws voor mij gebracht en droegen niet bij aan het resultaat, totdat ik Ricardo ontmoette en mij heeft overtuigd dat hij mijn resultaten toch kon verbeteren. In de Commercial Attitude & Sales Process Control training heb ik echter geleerd meer te werken aan de gun-factor en hoe deze te optimaliseren. Ik was altijd een Hard-seller en ben nu op weg om een heart-seller te worden…

 

Door deze training ben ik nu in staat de belangrijkste redenen voor aankoop te achterhalen en een langdurige relatie met de klant op te bouwen. Ik krijg nu meer orders gegund, die ik in het verleden niet gekregen zou hebben!”

 

Ruud van der Stelt, eigenaar van LabAgency Benelux BV