Motivatietraining

De COSI motivatietraining gaat in op het stellen en behalen van doelen, omgaan met tegenslagen en het creëren van positieve energie binnen teams. Uiteindelijk bepaalt de instelling van een persoon hoe hij of zij door anderen wordt ervaren. Een positieve attitude is essentieel voor het bereiken van zakelijk succes.


 

“Met het team van leidinggevenden van het laboratorium van KBBL uit Wijhe hebben we in het kader van teambuilding de motivatietraining van Ricardo Goeptar gevolgd. Ricardo wist voor ons een zeer afwisselend, informatief en interactief programma te presenteren. Door zijn open persoonlijkheid ontstond een sfeer waarin praktijkvoorbeelden aangedragen konden worden. Dankzij de boeiende manier van het overdragen van zijn kennis, hebben we ons geen moment verveeld tijdens dit dag vullende programma.

Na afloop van de training gingen we huiswaarts met een zeer sterk positief gevoel en de kracht om de regie van ons leven zelf in handen te nemen. Of zoals Ricardo het benoemd: ‘ga zelf achter het stuur zitten.’ “

 

Directie KBBL Wijhe volgde op 11-2-2014 de COSI motivatietraining met 8 personen.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor een in company of een open training van COSI. Wij nemen altijd contact met u op om uw aanmelding te bevestigen.

In-company training:

Open Training: