Key Account Management by Commercial Attitude & Sales Process Control

Key accounts, uw belangrijkste klanten, vragen om speciale aandacht. Om uw key account managers optimaal voor te bereiden op hun taken, heeft COSI Commerciele Training het trainingsprogramma “Key Account Management by Commercial Attitude & Sales Process Control” ontwikkeld. Tijdens de cursus krijgt u op een praktische wijze inzicht in hoe u uw key accounts het best kunt bedienen en uiteindelijk meer resultaat kunt boeken.

 


 

“Wij werken met veel plezier voor grote merken zoals Philips en National Geographic. Mooie klanten voor het portfolio, maar dit type klanten vraag om speciale aandacht. Een sales training van COSI Commerciële Training is voor onze organisatie een basisbehoefte voor elke (key) account manager. Door de richtlijnen goed te hanteren behalen wij successen bij de grote en kleine klanten”

 

drs. Patrick Helmer, directeur eFusion Group BV (www.efusion.eu)


 

Enkele quotes van deelnemers aan deze training:

“Ben nu ruim 20 jaar actief in de verkoop vak maar heb in deze training geleerd hoe ik mij persoonlijk kan onderscheiden van de concurrentie.” Ruud van de Stelt: Eigenaar van LabAgency BV

 

“Een echte “eye opener”” Hendrik Nuyens: Key Account manager bij SEOshop

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor een in company of een open training van COSI. Wij nemen altijd contact met u op om uw aanmelding te bevestigen.

In-company training:

Open Training: