Commercial Attitude & Sales Process Control

Tijdens de cursus Commercial Attitude & Sales Process Control ervaart u hoe verkoop 2.0 werkt. Van hard-selling naar heart-selling. U leert tijdens het driedaagse programma hoe u door middel van een menselijke aanpak vertrouwen creëert. Door vertrouwen wordt het gemakkelijker om te gunnen. Het resultaat: een complete “rethink” van de verkoopaanpak met als basis de menselijke factor. Kortom een methode die uiteindelijk meer succes oplevert.


“Toen ik een aantal jaren geleden (opnieuw) kennis maakte met Ricardo Goeptar van Cosi voor een cursus “Commercial Attitute & Sales Process Control” dacht ik weer zo’n cursus van hoe verkoop ik mijn product maar dan met een mooie buitenlandse kreet.

 

Gedurende het gesprek dat volgde informeerde hij naar mijn persoonlijke interesse en achtergrond. Er volgde een gesprek waarbij Ricardo mij de reden van zijn vragen uit de doeken deed en daarbij het hoe en waarom van de cursus uitlegde. Waarbij persoonlijke en bedrijfsinteresse voor de prospect prominent op nummer een staat. Zodoende aldus Ricardo voorkom je o.a. niet gemeende bezwaren.

 

Het leek mij een goed verhaal en ik heb dan ook het e.e.a besproken met mijn Sales Managers en heb daarna het verkoopteam laten de trainen bij Cosi .

 

Het is eigenlijk een geheel nieuwe aanpak waarbij de nadruk ligt op persoonlijk/bedrijfsinteresse en men zo het koopmotief kan achterhalen en o.a. daarmee veel bezwaren en maren voorkomt. Verkoop 2.0!

 

De response bij het verkoopteam is positief en men heeft nu meer “tools” in handen om tot een gunstig resultaat te komen.

 

Ik kan deze cursus dan ook van harte aanbevelen.”

 

Rob Eliasar, Director Sales en Marketing


 

Enkele quotes van deelnemers aan deze training:

“Persoonlijk aandacht voor de deelnemer.” Jaap Klapwijk: Directeur bij H & K Assemblage

 

“Een “Inspirerende training”.” Jeroen Molanaar: Sales Manager bij GBO Nederland.

 

“Ik heb ontdekt dat ik na 25 jaar verkoopervaring nog steeds kan leren hoe ik mij verkoopgesprek kan verbeteren.” Paul: Accountmanager MLS

 

“Het creëren van het “GUNFACTOR” zeer interessant.” Lisane Zwolle: sales bij NH Hotel

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor een in company of een open training van COSI. Wij nemen altijd contact met u op om uw aanmelding te bevestigen.

In-company training:

Open Training: